Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365
Chinareis

Chinareis

14 april 2017
Leerlingen van het Maurick College bezoeken China

Na drie jaar studie van de Chinese taal en cultuur is het dan zover: 8 leerlingen vertrekken zaterdag voor een studiereis naar Bejing. Onder begeleiding van mevr. Jacoline Hendriksma en de docente Chinees mevr. Man Tao zal een 8 daagse reis worden ondernomen. Het betreft de volgende leerlingen: Jip Damen V4A, Guus Coumans V5E, Stijn Groenheide V4E, Charlotte Koning V4E, Denise Ketelaars V4E, Anne Swinkels V5E, Inge VerGeest V4E, Maxime Rijnierse H5C.

In het boeiende programma is onder meer een wandeling op de Chinese muur opgenomen , een bezoek aan de Verboden Stad, het volgen van lessen op een Chinese school, een cursus karaktertekenen enz.

Alle leerlingen hebben de reis heel goed voorbereid en zullen allemaal individueel in China ter plekke een presentatie voor de hele groep verzorgen. Ook zal een voordracht gehouden worden over het daltonsysteem van het Maurick College, de Nederlandse cultuur en het leven in een Nederlandse familie. Sommige presentaties zullen zelfs in het Chinees worden gehouden! Een vrucht van het volgen van drie jaar Chinese taal in daltonuren. De groep neemt stroopwafeltjes en kleine klompjes mee.

Via een weblog zullen de deelnemers hun klasgenootjes en geïnteresseerden op de hoogte houden van hun ervaringen in het verre China. Via onderstaande link kunt u de belevenissen van de deelnemers van dag tot dag volgen.

http://maurickchina2017.blogspot.nl/

Terug