Magister Decanaat Schoolgids
Magister Decanaat Schoolgids
Maurick Talent Academy

Om sport- en danstalent de mogelijkheid te geven zich veelzijdig te ontwikkelen, te laten komen tot een beter leerresultaat en daarmee succesvol te zijn in de sport, heeft het Maurick College de Maurick Talent Academy opgericht. De vorming van de Maurick Talent Academy draagt bij aan het ontwikkelen van bovengenoemd talent en het verwezenlijken van de (top)sportambitie. Met verschillende sportprogramma’s krijgt sport- en danstalent op het Maurick College de kans om studie en sport goed te combineren. In de Maurick Talent Academy wordt er nauw samengewerkt met de verenigingen, sportbonden en hun coaches. Hierdoor kunnen de trainings- en studieprogramma’s optimaal op elkaar afgestemd worden.

Martin Vader, de oprichter van de Maurick Talent Academy en docent lichamelijke opvoeding op het Maurick College, heeft een aantal blogs geplaatst op de website GoudenKansen.eu. Dit is een weblog voor en door professionals in de sport. Op dit platform heb je de kans om jouw ervaringen te delen met anderen.  

Hieronder vindt u twee van zijn belangrijkste blogs, een praktijkpublicatie (vanaf blz.10) en een radiointerview die u meteen wat meer informatie verschaffen over MTA en het doel van dit programma.

 

 

Uitdagend leerklimaat voor sporttalent  Radiointerview (8 juli 2017 Zomergast Avulo FM) 
Beweegtalent in het onderwijs Vergroten individueel prestatievermogen sporttalent