Magister
Magister
Master

Master is een sportprogramma voor ‘Sporttalent specifiek’ uit klas 1, 2 (3 en 4) en is gericht op de sporten atletiek, turnen, tennis, running, hockey, voetbal  en explore XL. Dit programma is bedoeld voor leerlingen die op een hoog (amateur)niveau sporten en gemotiveerd zijn om onder schooltijd extra te trainen. De ‘Sporttalenten specifiek’ stromen in na afname van de sportintake. Hierdoor train je met de beste tegen de beste!

De Master trainingen vinden plaats op:

  • voetbal klas 1 jongens woensdag het 3e en 4e uur
  • voetbal klas 2 jongens woensdag het 5e en 6e uur
  • voetbal klas 3 jongens donderdag het 5e en 6e uur
  • voetbal klas 4 jongens donderdag het 3e en 4e uur
  • voetbal meisjes woensdag het 3e en 4e uur
  • tennis op donderdag het 3e en 4e uur
  • turnen op woensdag het 5e en 6e uur
  • hockey op woensdag het 3e en 4e uur
  • atletiek op donderdag het 5e en 6e uur
  • running op donderdag het 5e en 6e uur
mta01.jpg

 Het programma bestaat minimaal uit 22 sportspecifieke trainingen. Alle trainingen boven deze 22 zijn bonus. De trainingen vinden plaats bij de sportverenigingen in Vught. Ter illustratie vindt turnen bijvoorbeeld plaats in de turnhal en hockey op het kunstgras bij de hockeyvereniging.

De trainingsgroepen worden getraind door talentcoaches van de verschillende sportverenigingen en/of een Talent Performance Docent van het Maurick College.

Kosten:
Het bedrag van het Master programma kan in twee termijnen betaald worden in totaal
€ 200,- (2x € 100,-). Dit bedrag is niet terug te vorderen bij eventuele vervroegde uittreding.
Van die € 200,- worden alle activiteiten betaald zowel buiten als binnen school. Daarbij ontvangen de leerlingen trainingskleding.

Gemiste lesuur:
Doordat het programma plaats vindt onder schooltijd dient de leerling zelf goede afspraken te maken over de gemiste les met desbetreffende docent.

Aanmelden:
Ben je talentvol in de sporten atletiek, turnen, tennis, running, hockey of voetbal en wil je graag meedoen aan het Master programma, dan wordt je uitgenodigd voor de sportintake aan het begin van het schooljaar. Dit geldt ook voor het sportoriëntatieprogramma van explore XL voor de leerlingen uit klas 2.

Als je meedoet aan de sportintake en je wordt vervolgens toegelaten, ga je deelnemen aan het Master programma. Je krijgt dan tijdens schooltijd minimaal 22 trainingen van twee lesuren voor desbetreffende sport. Door de sportintake te doen ga je ook akkoord met de eigen kosten van het Master programma. We vragen namelijk jaarlijks een eigen bijdrage van de ouders.