Magister Decanaat Schoolgids
Magister Decanaat Schoolgids
Open Huis

De keuze voor een middelbare school is belangrijk en spannend. Leerlingen brengen hier de komende vier, vijf of zes jaar namelijk veel tijd door. Het Maurick College vindt het heel belangrijk dat toekomstige leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) de school goed leren kennen. Daarom worden ook dit jaar weer verschillende voorlichtingsactiviteiten georganiseerd.

Groep 8 leerlingen hebben de school bezocht tijdens de meeloopdagen in november. Hun ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom op een van de voorlichtingsavonden die plaatsvinden op het Maurick College. 

Op 22 januari 2022 vindt het feestelijke Open Huis plaats op het Maurick College. 

Voorlichtingsavonden voor ouder(s)/verzorgers(s) van groep 8 leerlingen

Voor de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen van groep 8 vinden meerdere voorlichtingsavonden plaats op het Maurick College. De voorlichtingsavonden op 23 november en 25 november hebben al plaatsgevonden. Op 12 en 13 januari worden er nog twee voorlichtingsavonden georganiseerd. De voorlichtingsavonden vinden plaats van 19.00 – 20.00 uur.

Aanmelden voorlichtingsavond

 

Virtuele tour

Beste leerlingen van groep 7 en 8,

Kunnen jullie niet wachten om kennis te maken met onze leerlingen, de docenten, het daltononderwijs en de mogelijkheden op het Maurick College? Via onze virtuele tour kun je zelf de school alvast verkennen en bepalen bij welke lokalen je naar binnen gaat voor meer informatie. Een aantal leerlingen uit 4 en 5 gymnasium heeft zelf vlogs voor jullie opgenomen, waarin ze de school, de leerlingen en de verschillende vakken samen met hun docenten laten zien. Door leerlingen, voor leerlingen.  

Veel kijkplezier!

plattegrond_icon.png  Klik op het plattegrond icoontje om een ander gedeelte van de school te bekijken.

play_icon.png De vlogs zijn verstopt in de virtuele tour. Heb jij ze alle 10 gevonden?


Met veel dank aan: 
Hosts                                     Jet Verbeek, Julia Spijksma en Lucie Maaskant
Camera en montage          Tristan van Beers en Simon Bekooij
Regie                                     Jet, Julia, Lucie, Tristan en Simon


Klik op de onderstaande foto om de virtuele tour te starten!

Schermafbeelding-2021-01-14-om-14-46-48.png