Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Werken bij

Stoom onze leerlingen klaar voor een mooie toekomst

Werken bij het Maurick College betekent dat je van grote toegevoegde waarde bent voor onze leerlingen. Je stoomt hen klaar voor een belangrijke stap in hun leven: een mbo-, hbo- of universitaire opleiding. Dat gaat verder dan lesgeven; je bent een klankbord en coach, waarbij je leerlingen met behulp van de daltonvisie uitdaagt om het maximale uit zichzelf te halen. Mooi toch, dat zij zich mede door jou ontwikkelen tot zelfstandige personen die midden in de maatschappij staan?

Een omgeving die bruist

Of je nu je eerste stappen zet als docent, al onderwijservaring hebt of de overstap maakt vanuit een andere branche: je voelt je gegarandeerd snel thuis bij ons. In ons fijne schoolgebouw ontmoeten 2200 leerlingen van alle onderwijsniveaus elkaar. Dat maakt het Maurick College tot een dwarsdoorsnede van de samenleving. En tot een levendige omgeving waar leerlingen samen studeren, sporten, muziek maken en andere mooie initiatieven ontplooien.

Jouw stem en ontwikkeling tellen

Bij ons krijg je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om invulling te geven aan je werk. Reken daarnaast op goede begeleiding bij binnenkomst, betrokken collega’s én diverse ontwikkelmogelijkheden. Net als onze leerlingen krijg jij als medewerker alle kansen om nieuwe ervaringen op te doen. Daarnaast is onze school onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Dat betekent dat je mag rekenen op interessante werknemersregelingen.

Als medewerker van het Maurick College profiteer je van de goede en intensieve samenwerking tussen de acht scholen in de regio Den Bosch. Zo werken wij met een regionale aanstelling, waardoor de zekerheid op werk groot is, er volop doorgroeimogelijkheden zijn en je zelfs tegelijkertijd op twee scholen in de regio kunt werken. Samen met jou streven we ernaar jouw dromen, wensen en ambities uit te laten komen. Dit doen we onder andere door het bieden van interne opleidingen, loopbaanadvies, trainingen en coaching.

Kom bij ons werken als …

Beginnend docent 
Ervaren docent 
Carrièreswitcher

Kom je kennismaken?

Op deze pagina vind je onze actuele vacatures. Staat er momenteel geen (passende) functie voor je bij? Ook dan ontmoeten we je graag. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een kennismaking. Een uitgelezen kans om de bruisende sfeer te ervaren die in ons schoolgebouw heerst!

Vacatures

Leuk dat je interesse hebt in werken op het Maurick College! Onze openstaande vacature(s):

Docent Frans (0,6 - 0,8 fte)

Docent Klassieke Talen (0,8 - 1,0 fte)

 

Open sollicitatie
Staan er momenteel geen (passende) vacatures open? Dan komen we toch graag met je in contact! Wanneer je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij contact met je op. Zo vinden we wellicht jouw passende droombaan binnen het Maurick College.