Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Werken bij

Maak jij de overstap naar een loopbaan in het onderwijs?

Heb je altijd al de wens om in het onderwijs te werken en overweeg je om over te stappen vanuit het bedrijfsleven? Of kom je er na een loopbaan in een andere branche achter dat je graag een maatschappelijke bijdrage wilt leveren? Dan moet je bij het Maurick College zijn! Door de goede begeleiding en prettige werkomgeving vind jij als overstapper gegarandeerd snel je draai bij ons.

Daarom kies je als overstapper voor het Maurick College
  • Werk met impact. In jouw werk als docent geef je leerlingen de kennis en vaardigheden mee die zij de rest van hun leven kunnen gebruiken. Daarbij werk je dagelijks met ze, waardoor je direct resultaat ziet van jouw inspanningen. Hoe mooi is dat?

  • Jouw ervaring telt voor ons. We waarderen de kennis en kunde die jij meebrengt. Sterker nog, er zijn bij ons volop mogelijkheden om jouw eerder opgedane ervaring bij ons op school in te zetten. Zo krijg je de ruimte om te bepalen hoe je de lesstof aanbiedt. En is het tijdens Mauricktijd mogelijk om jouw eigen passies over te brengen op de leerlingen.

  • Goede begeleiding. Je komt terecht in een fijn team van collega’s, dat er alles aan doet om jou een fijne start in het onderwijs te geven. We begrijpen dat veel nieuw voor je is. Daarom kun je bij iedereen met je vragen terecht en krijg je enkele vaste begeleiders die jou laten kennismaken met onze daltonvisie, algemene onderwijsthema’s en zaken in jouw sectie.

 
Collega aan het woord

“Net na mijn studententijd werkte ik even in het onderwijs, maar dat bleek niet het juiste moment. Na diverse banen in het bedrijfsleven bleef het onderwijs toch kriebelen. Dat komt doordat ik mensen graag help bij hun ontwikkeling. Sterker nog, dat vind ik het mooiste wat er is! Daarom besloot ik de stap te wagen en daar heb ik geen seconde spijt van. Dat komt met name door deze school. Ik voel me thuis hier; het is prettig samenwerken met collega’s en je krijgt door de onderwijsvisie de ruimte om een band op te bouwen met de leerlingen.”
Joost, docent wiskunde.

 

 Bekijk onze vacatures

We hebben veel ervaring in het begeleiden van zij-instromers. Daardoor kun je lesgeven en het behalen van je bevoegdheid bij ons goed combineren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een onderwijscarrière? Kom eens kennismaken met ons! Je bent meer dan welkom! Laat je gegevens achter via ons contactformulier. We nemen snel contact met je op.

Open sollicitatie
Staan er momenteel geen (passende) vacatures open? Dan komen we toch graag met je in contact! Wanneer je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij contact met je op. Zo vinden we wellicht jouw passende droombaan binnen het Maurick College.