Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Werken bij

Zet jij je onderwijservaring in voor onze leerlingen?

Jij hebt een groot hart voor het onderwijs. Dan is er niets mooiers dan werken op een school waar naast kennis en kunde de persoonlijke groei en talentontwikkeling van de leerlingen centraal staan, toch? Bij het Maurick College daag jij onze leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Daarom kies je als docent voor het Maurick College
  • Daltononderwijs. Onderwijs geven en volgen, gebeurt op het Maurick College volgens de daltonvisie. Jij begeleidt de leerlingen bij het toepassen van onze daltonkernwaarden: het leren samenwerken, het ontwikkelen van zelfstandigheid en het ontplooien van initiatief.

  • Betrokken collega’s. Onze docenten bekommeren zich om onze leerlingen, maar ook om elkaar. Je kunt bij iedereen terecht voor vragen of advies. Ook ondernemen we regelmatig gezellige activiteiten met het hele team.

  • Ruimte voor ontwikkeling. Wij willen alle leerlingen de ruimte geven om hun talenten te ontdekken. En jou ook! Zo werken we niet met gedetailleerde jaartaken en een taakbeleid. We hebben liever dat je doet wat bij jou past. Tijdens Mauricktijd krijg je zelfs de ruimte om jouw eigen passies over te brengen op de leerlingen.

 
Collega aan het woord
“Tijdens de daltonuren ben ik meer coach dan docent. Dan heb ik veel een-op-eencontact met leerlingen en kan ik hen echt ondersteunen in hun ontwikkeling. Dat vind ik heel waardevol. Een mooie bijkomstigheid is dat op deze momenten leerlingen van alle leeftijden en onderwijsniveaus samenkomen. Dat zorgt voor veel saamhorigheid op school.”
Marion, docent Nederlands.
 
     

Bekijk onze vacatures

Liever eerst eens kennismaken met ons? Je bent meer dan welkom! Laat je gegevens achter via ons contactformulier. We nemen zeker contact met je op.

Open sollicitatie
Staan er momenteel geen (passende) vacatures open? Dan komen we toch graag met je in contact! Wanneer je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij contact met je op. Zo vinden we wellicht jouw passende droombaan binnen het Maurick College.