Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Werken bij

Ga jij voor een vliegende start in het onderwijs?

Bij het Maurick College geven we alle leerlingen de ruimte om hun talenten te ontdekken. En jou als beginnend docent ook! We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat jij je optimaal kunt inzetten voor het welzijn en talent van onze leerlingen.

Daarom kies je als beginnend docent voor het Maurick College
  • Goede begeleiding. We vinden het belangrijk dat jij onze school goed leert kennen. Daarom krijg je vaste begeleiders bij wie je altijd met je vragen terechtkunt. Ook organiseren we door het hele schooljaar heen diverse bijeenkomsten voor jou en de andere collega’s die nieuw zijn. Mooi meegenomen: je leert meteen een groot deel van ons docententeam kennen.

  • Extra tijd voor jouw lessen. Als beginnend docent geef je de eerste twee schooljaren minder lessen. Daardoor krijg je meer tijd om de overige lessen goed voor te bereiden en jezelf te ontwikkelen.

  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Van handige digitale schermen tot een MacBook en iPad die je in bruikleen krijgt: we zorgen dat jij je werk in prettige omstandigheden kunt uitvoeren. Ook val je onder de cao Ons Middelbaar Onderwijs. Dat betekent dat je mag rekenen op interessante werknemersregelingen, van scholingsmogelijkheden tot een fietsplan en museumjaarkaart.

  • Daltononderwijs. Onderwijs geven en volgen, gebeurt op het Maurick College volgens de daltonvisie. Zo zijn er dagelijks speciale daltonuren, waarin leerlingen van alle leeftijden en onderwijsniveaus elkaar ontmoeten. Daarnaast bieden we na de lessen Mauricktijd aan. Daarin verzorg je als docent vakinhoudelijke bijles, maar krijg je ook de kans om jouw eigen passies over te brengen op de leerlingen.

 
Collega aan het woord
“Door de goede begeleiding en open werksfeer voelde ik me meteen erg welkom op het Maurick College. Zo kan ik hier sinds mijn eerste werkdag iedere vraag stellen die in me opkomt. Aan een van mijn drie vaste begeleiders bijvoorbeeld, die me uitgebreid wegwijs maken in algemene onderwijsthema’s, de daltonvisie en zaken in mijn eigen sectie. Maar ook directe collega’s die in aangrenzende lokalen lesgeven, staan altijd voor me klaar.”
Tessa, docent wiskunde.
 
     

Bekijk onze vacatures

Wil je met eigen ogen zien wat voor school we zijn? Kom dan eerst kennismaken met ons. Je bent meer dan welkom! Laat je gegevens achter via ons contactformulier. We nemen zeker contact met je op.

Open sollicitatie
Staan er momenteel geen (passende) vacatures open? Dan komen we toch graag met je in contact! Wanneer je hieronder je gegevens achterlaat, dan nemen wij contact met je op. Zo vinden we wellicht jouw passende droombaan binnen het Maurick College.