Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365
‘WATER IS LIFE’-CONFERENTIE Tokyo

‘WATER IS LIFE’-CONFERENTIE Tokyo

28 maart 2018
LEERLINGEN MAURICK COLLEGE NEMEN DEEL AAN ‘WATER IS LIFE’-CONFERENTIE Tokyo, juli 2018

Het Maurick College heeft opnieuw een grote stap voorwaarts gemaakt bij de ontwikkeling van het ‘Water is life’ conferentieconcept. Onder leiding van Raffles Institution(Singapore) en het Maurick College werd afgelopen vrijdag tijdens een conferentie voor ‘Water is Life’-scholen in Vught door 14 internationale scholen een toezegging afgegeven voor verdere samenwerking op het voor de toekomst steeds meer aandacht vragende onderzoeksterrein: ‘Water’ binnen de Water is life Associatie.

Het enthousiasme voor dit samenwerkingsinitiatief is bijzonder te noemen. Naast de komende conferentie in Tokyo, juli 2018, en de onlangs aangekondigde conferentie in Bradenton/Florida in juni 2020, kwam vlak voor aanvang van de vergadering de mededeling binnen dat Scotch College Melbourne, Australië zich kandidaat heeft gesteld voor de editie Water is Life 2022. Daarmee betreden de deelnemende landen sinds de start van Water is Life het vierde continent en ook besprekingen op het vijfde continent zijn inmiddels volop in ontwikkeling!

Ontwikkelingen van de projecten binnen Water is Life kunt u inzien op de nieuwe website: www.waterislifeassociation.com

De leerlingen van het Maurick College die in juli aan de conferentie gaan deelnemen, richten zich door middel van het ontwikkelen van hun profielwerkstukken binnen het thema ‘Water is life’ al een half jaar op de conferentie in Tokyo!

Alle deelnemers aan deze conferentie hebben op vrijdag 16 maart in het Forum van onze school genoten van een dansshow van de Maurick Dance Company. ’s Zaterdags kregen de deelnemers een rondje Amsterdam aangeboden met onder andere een rondleiding door het Rijksmuseum.

Optreden-dansgroep-MDCvoor-deelnemers-Water-is-life-nr-2.jpg

2018WILAssoc01.jpg

2018WILAssoc02.jpg

 

Terug