Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365
Anita O’Connor waarnemend rector Maurick College

Anita O’Connor waarnemend rector Maurick College

13 juli 2023

Zoals bekend vertrekt Ben van den Anker per 1 september als rector van het Maurick College. Voor de komende tijd hebben wij, na afstemming met de Raad van Advies, de directie en de Medenzeggenschap Raad , een interimoplossing gevonden. We zijn verheugd te kunnen melden dat we Anita O’Connor bereid hebben gevonden de functie van waarnemend rector voor het Maurick College op zich te nemen.

Anita was sinds 2012 rector van het Zwijsen College, waarna ze in 2017 algemeen directeur werd van VO Veghel bestaande uit het Zwijsen College en Fioretti College. Zij is een ervaren OMO rector en woont in Vught. Anita heeft in december afscheid genomen van VO Veghel om zich te richten op andere bezigheden zoals vrijwilligerswerk. Anita is direct na de zomervakantie voor gemiddeld drie dagen per week beschikbaar tot en met half december. We gaan ervan uit dat de nieuwe rector van het Maurick in januari 2024 kan starten. De werving en selectie procedure is reeds begonnen.

Anita O’Connor: “Het mooie Maurick College heeft voor mij altijd een bepaalde aantrekkingskracht gehad en ik verheug me er dan ook zeer op mijn ervaring hier in Vught een periode in te kunnen zetten.”

Jos Kusters: “We zijn blij met Anita een ervaren rector te hebben gevonden voor de waarneming bij het Maurick. Door haar persoonlijkheid, gedegen kennis van het vo en de vereniging OMO hebben wij alle vertrouwen dat zij samen met de medewerkers van het Maurick de periode tot januari op een goede manier overbrugt. Wij wensen haar en de medewerkers een vruchtbare samenwerking.”

Terug