Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365
Maurick Musical Back to the 80's

Maurick Musical Back to the 80's

29 februari 2024

Over precies een week is het zover. Dan gaat een grote groep leerlingen knallen in theater De Speeldoos met de musical Back to the 80’s! Rubik’s cubes, Star Wars en vooral heel veel grote hits komen voorbij in deze spetterende musical. Denk aan Wake Me Up Before You Go-Go, Material Girl en Total Eclipse of the Heart.

Leerlingen uit alle jaarlagen van onze school hebben sinds oktober keihard gewerkt om van deze musical een succes te maken. Zowel op het podium (zang, spel en dans) als achter de schermen (decor, orkest, organisatie). Ze kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat voor talent ze allemaal in huis hebben. Ook onze eigen Menno Deelen schittert in deze musical op de planken, dus wie hem wil horen zingen moet vooral komen kijken!

In Back to the 80’s probeert de Amerikaanse tiener Corey Palmer (Martijn Mol) een succes te maken van zijn laatste jaar op William Ocean High. Zal hij worden verkozen tot klassenvertegenwoordiger? Lukt het hem om een benefietconcert te organiseren voor Afrika? En, misschien wel het belangrijkst: zal hij naar ‘prom’ kunnen met zijn grote liefde Tiffany (Lisa-Marie van Esch) aan zijn zijde? Of gaat ze voor zijn grote rivaal, sportheld Michael Feldman (Bram van Wensen)? 

Kaartjes voor de voorstellingen zijn te verkrijgen via de website van theater De Speeldoos: www.theaterdespeeldoos.nl. We hopen jullie allemaal te zien op donderdag 7, vrijdag 8 of zaterdag 9 maart om 20.00 uur!

 

Terug