Magister
Magister

Mauricktijd

Al ruim twee jaar hebben we te maken met het coronavirus en de bijbehorende maatregelen die de overheid stelt. Daar hebben we op het Maurick College natuurlijk ook mee te maken. We merken dat veel leerlingen het lastig vinden om gemotiveerd te blijven en/of behoefte hebben aan meer individuele aandacht van docenten. Ook leerlingen en hun ouders/verzorgers hebben aangegeven dat deze problemen spelen en hebben meegedacht over een manier om beter in te spelen op persoonlijke behoeften van de leerlingen.

Daarom hebben we besloten om per 7 maart 2022 een rooster met Mauricktijd te introduceren. De lestijden zijn in dit nieuwe rooster aangepast en daardoor maken we het mogelijk om elke dag vanaf 14.45 uur gerichte activiteiten aan te bieden. De Mauricktijd is vrijwillig en biedt dus kansen om in kleinere groepen te werken en/of leuke dingen te doen. In deze informatievideo krijg je meer uitleg over de Mauricktijd. 

We nodigen leerlingen uit om met hun mentor en vakdocenten te bespreken waar zij behoefte aan hebben en te ontdekken wat de Mauricktijd voor hen kan betekenen!

Aanbod Mauricktijd bijles en studievaardigheden

Aanbod Mauricktijd Dalton+