Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Performing Arts

Maurick Dance Company

Een van de activiteiten waar leerlingen tijdens de daltonuren op het Maurick College voor kunnen kiezen, is het dansen. De belangstelling hiervoor is zodanig dat op school een danscultuur heerst die geleid heeft tot het ontstaan van de Maurick Dance Company. Uit de Maurick Dance Company worden leerlingen geselecteerd, om eventueel deel te nemen aan het masterprogramma Dans van de Maurick Talent Academy (MTA).

Meer informatie

Zang

Het Maurick College besteed aandacht aan de ontwikkeling van zang in een Explore en Master programma. Tijdens het Maurick Muziek Concours strijden leerlingen met elkaar op muziekgebied. Alles komt aan bod: van harp tot slidegitaar, van solozang tot Maurick Koor. Een professionele jury beoordeelt de deelnemers. 

Meer informatie

Maurick Musical

Het Maurick College heeft een lange traditie op het gebied van musicals van Chicago tot The Lion King. Alle leerlingen die deelnemen, verzorgen een onderdeel van de musical: acteren, dansen, zingen, musiceren in het orkest, het maken van decors, kleding en het grimeren van de acteurs.