Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

MTA Boksen    

Het programma MTA Boksen is gericht op leerlingen van klas 3 t/m 6. Het onderdeel boksen is een onderdeel dat valt onder MTA (Maurick Talent Academy). MTA boksen is een programma gericht op de huidige trend binnen de sportwereld en de maatschappij, namelijk: gezondheid, beweging en een gezond en energiek welbevinden ontwikkelen. Er zal een professional worden ingehuurd, die samen met de LO docent van het Maurick College (beoefent zelf ook boksen), gaat samenwerken met de leerlingen om de gemaakte doelen optimaal te kunnen behalen en vanalles te leren over deze prachtige sport.
 
Het Maurick College wil constructief bijdrage aan de gezondheid van onze leerling en maakt hiervoor ruimte op donderdag (14.00 uur -15.30 uur). MTA Boksen zorgt voor een sportieve afsluiting van de dag waarbij er op cognitief en motorisch gebied een programma wordt aangeboden:
-        Conditie/ krachtontwikkeling;
-        Educatie op het gebied van verantwoord samen sporten;
-        Educatie op het gebied van technisch leren boksen;
-        Leren jezelf te verdedigen;
-        Persoonlijk doel stellen (conditie/ doorzettingsvermogen/ welbevinden/ wedstrijd boksen/energie kwijt kunnen);
-        Life time goal, deze tips en tricks kunnen de leerlingen nog hun hele leven nog gebruiken op het gebied van gezondheid, doorzettingsvermogen en zelfverdediging.
 
Het programma bestaat uit minimaal 20 trainingen van twee lesuren, verdeeld over het schooljaar. Alle trainingen boven deze 20 zijn bonus. De trainingen vinden plaats in de gymzaal van Maurick College.
 
Begeleiding
De leerlingen worden begeleid door de MTA Boksen docent van het Maurick College en de trainer van de Knockoutboxing club.
                                                                       
Kosten
Bij deelname zijn de kosten voor het programma MTA Boksen € 85,-. Dit bedrag is niet terug te vorderen bij het eventueel vervroegd beëindigen van het programma. De ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen (na opgave!) hiervoor per mail een factuur via de administratie.  
 
Gemiste lesuur
Doordat het programma plaatsvindt op donderdag het 8e en 9e lesuur, moet uw zoon/dochter zelf goede afspraken maken over de gemiste les met de betreffende docent. Verder zal het 9e dienen als een MT-uur.
 
Aanmelden
Wil jij jouw sportdoelen behalen? En wil je graag meer leren over deze fantastische ‘upcoming’ sport boksen? Dan word je uitgenodigd voor een intake/proefles. Als je meedoet aan de sportintake en je wordt vervolgens toegelaten (wel/niet door loting), ga je deelnemen aan het MTA Boks-programma. Je krijgt dan tijdens schooltijd minimaal 22 trainingen van twee lesuren. Door de sportintake te doen, ga je ook akkoord met de eigen kosten van het programma. We vragen namelijk jaarlijks een eigen bijdrage van de ouders.

Bekijk de Cinematic Boxing video

Bekijk de Be Your Inspiration video