Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Elite

Voor ‘Sporttalent top’ is er het Elite programma. Dit programma is gericht op ondersteunen en faciliteren, zodat je als (top)sporter optimaal kunt presteren in sport en onderwijs. De begeleiding vindt plaats door twee topsportbegeleiders die worden ondersteund door een leefstijlcoach. Naast de pedagogische begeleiding wordt een aantal thema’s aangereikt ter ondersteuning van de begeleiding. Thema’s die de sporters sturen op mentale kracht, zelfregulatie, omgaan met stress, motivatie, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Als topsportvriendelijke school proberen we het verschil te maken door een persoonlijke benadering en de begeleiding te richten op de vraagstukken die voor de topsporter spelen.

Ben jij een aanstormend talent? Maak je deel uit van een (jeugd)selectie? Neem je met je sport deel aan het hoogste niveau? Wil je het hoogste in de sport halen, maar vind je het ook belangrijk een diploma te halen? Neem dan contact op met een van de twee topsportbegeleiders en vraag wat het Maurick College voor jou kan betekenen.

Contactgegevens topsportbegeleiders:
Klas 1 en 2:
De heer Martin Vader
m.vader@maurickcollege.nl

Klas 3, 4, 5 en 6:
Mevrouw Linda Maurix
l.maurix@maurickcollege.nl