Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365
Gymtenue

Gymtenue

21 juni 2022
Nieuw gymtenue

De gymkleding op het Maurick College wordt verzorgd door Sports Centre Jos van Herpen. De kleding is uitsluitend bij hem te verkrijgen, Sports Centre Jos van Herpen zal elke 1e woensdag van de maand tussen 13.30u en 15.00u op school in het Forum aanwezig zijn.

De prijs voor 1 shirt is € 22,50 voor het shortje en rokje € 17,50.

De (nieuwe) kledinglijn is alleen verplicht voor leerlingen van klas 1, 2, 3 en 4. Leerlingen die in het bezit zijn van de oude kledinglijn (klas 5 en 6) zijn niet verplicht om hun gymkleding te vervangen.

Wij wensen uw zoon/dochter alvast een fijn en sportief schooljaar toe.

Met vriendelijke groet,

De sectie LO

 

 

Sportkledingbeurs op zoek naar Maurick sporttenue

Ook dit jaar organiseren verschillende partijen uit de gemeente Vught een sportkledingweggeefbeurs. Dit is bedoeld om mensen die het (tijdelijk) financieel moeilijk hebben toch een mooie sportoutfit te geven of misschien dat tennisracket of die hockeystick voor hun kind. Voor deze kleding en materialen zijn zij afhankelijk van giften van anderen. Op dit moment worden er op verschillende plaatsen in Cromvoirt, Helvoirt en Vught kleding en spullen ingezameld. Ook het Maurick College helpt mee aan de inzameling. Zo doneert onze school elk jaar de gevonden voorwerpen die niet opgehaald zijn. Dit jaar gaan we een stapje verder, want de organisatie krijgt regelmatig vragen van de bezoekers van de beurs dat zij speciaal op zoek zijn naar het sporttenue van het Maurick College.

Als school willen wij graag meewerken om in deze behoefte te voorzien. Hergebruik van kleding is niet alleen gunstig voor de portemonnee van veel mensen, maar ook voor het milieu. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

Dus heeft u of uw kind thuis nog een Maurick sporttenue liggen dat te klein is of niet meer gebruikt wordt, maar er nog wel goed uitziet? Lever deze dan schoon in bij de receptie van het Maurick College en wij zorgen ervoor dat deze bij de beurs terecht komt.

Namens de school en de organisatie hartelijk bedankt!

De sportkledingbeurs is op donderdag 8 september 2022 in de Elzenburg in Vught. Mensen met een laag inkomen krijgen hiervoor een VIP-uitnodiging. Vanaf 20.00 uur is de beurs voor alle inwoners van de gemeente Vught toegankelijk.

kleding-beurs-social.jpg

Terug