Magister
Magister
Water is Life

We leven in uitdagende tijden met klimaatverandering als een belangrijke factor die de manier waarop we omgaan met water verandert. Water is Life Schools brengt wereldwijd jongeren samen om ideeën en oplossingen met betrekking tot waterproblematiek te delen.

Het Maurick College is tezamen met het Raffles Instituut in Singapore de drijvende kracht achter Water is Life Schools. In dit scholennetwerk worden jaarlijks, sinds 2010, telkens op een andere plek in de wereld, internationale conferenties voor jonge studenten georganiseerd waarbij onderzoek, innovatie, samenwerking en leiderschap in een onvergetelijke leerervaring centraal staan.

Door de COVID-19 pandemie is reizen lastig geworden. Om toch leerlingen internationaal samen te kunnen brengen hebben het Maurick College en Raffles Institution Singapore de handen ineengeslagen om in het vierde kwartaal van 2022 een virtuele Water is Life conferentie te organiseren. Door dit virtuele aspect kunnen meer leerlingen dan ooit deelnemen en toch een internationale ervaring rijker worden. Meer informatie over Water is Life Schools is te vinden op www.waterislifeschools.com