Magister Peppels Microsoft 365
Magister Peppels Microsoft 365

Schoolgids 2024-2025

Scenario A, de koopregeling

U koopt in een iPad 2022 (10,9 inch - 64GB) met een ZAGG-beschermhoes (met toetsenbord) en protectieglas. U betaalt in één keer €545,00 voor dit totale genoemde pakket. Nadat de volledige betaling van €545,00 is ontvangen, kunt u de iPad en accessoires ophalen op de ophaalmomenten op dinsdag 25 en woensdag 26 juni 2024.

Scenario B, betaling in termijnen

Ook bij dit scenario koopt u de iPad 2022 (10,9 inch - 64GB) met een ZAGG- beschermhoes (met toetsenbord) en protectieglas. U betaalt echter het totale bedrag in 48 termijnen, waarbij de eerste 3 termijnen als aanbetaling voldaan dienen te worden. Dit is een bedrag van €45,50. Hierna betaalt u maandelijks €11,50 inclusief incassokosten. Het eerstvolgende moment dat het maandelijks bedrag automatisch wordt afgeschreven is op 1 november 2024. Na betaling van alle termijnen is de iPad volledig uw eigendom. Nadat de aanbetaling van €45,50 is ontvangen, kunt u de iPad en accessoires ophalen op de ophaalmomenten op dinsdag 25 en woensdag 26 juni 2024.

Scenario C, gebruik eigen iPad

Bij dit scenario geeft u aan dat u een eigen iPad wilt gaan gebruiken. Om de eigen iPad ook voor schooldoeleinden geschikt te maken dient hij in eerste instantie de iPad in zijn geheel gewist te worden. ICT Beheer van het Maurick College kan u hierbij ondersteunen. Voor het einde van dit schooljaar ontvangt u bericht wanneer u langs kunt komen voor het in DEP zetten van uw iPad. Vereiste voor de eigen iPad zijn: minimaal 64GB interngeheugen en minimaal draaien op besturingssysteem iPadOS 17.

In de scenario’s A en B zal de school de verzekering tegen niet-moedwillige schade voor zich opnemen met een eigen risico van € 125 per geval voor een periode van vier jaar. Voorwaarde hiervoor is ook dat er ten alle tijden gebruik wordt gemaakt van het door het Maurick College geleverde hoesje (ZAGG Beschermhoes). In geval van defecten of schade kan de iPad bij ICT Beheer op het Maurick College worden ingeleverd. Tijdens de reparatietijd krijgt uw kind een iPad van school te leen. Indien de iPad hersteld is, ontvangt uw kind het bericht dat de iPad is gemaakt en dat deze opgehaald kan worden. Uiteraard wordt de geleende iPad dan ingeleverd bij ICT Beheer. De administratie van het Maurick College stuurt u een rekening voor het eigen risico.

Indien het aanschaffen van de iPad (zowel scenario A als scenario B) voor u niet financieel haalbaar is, kunt u contact opnemen met een van de leerlingcoördinatoren van de betreffende afdeling. Zij onderzoeken welke mogelijkheden er zijn, zodat uw kind alsnog met een iPad onderwijs kan volgen.